Кметът Здравко Димитров назначи Веселин Козарев за директор на ОП „Градини и паркове“


2020-10-15 14:08:56

Кметът Здравко Димитров днес оповести  промени в ръководството на ОП „Градини и паркове“. Новият директор е Веселин Козарев, който поема поста от инж. Георги Николаев, който бе временно изпълняващ длъжността след избирането на предишния титуляр Стоян Алексиев за кмет на район „Северен“.

„Познавам работата на Веселин Козарев, който е един млад и отговорен човек. Очаквам ясни и активни действия от него за подобряване на зелената система на града“, заяви при представянето кметът.

От своя страна Козарев допълни, че предстои да привлече като експерти ландшафтни архитекти и специалисти, с които да бъде направен анализ на настоящата ситуация. Негов приоритет ще бъде озеленяването и обновяването на междублоковите пространства, изграждането на нови паркове и механизиране на част от дейностите.

Визитка:

Веселин Козарев има 10-годишен административен опит като началник-отдел „Координация и европейска интеграция“ в Областната администрация, а в предишния мандат беше зам.-кмет на район „Централен“ с ресори образование, социални дейности, ред, сигурност и интеграция.

Завършил е „Бизнес администрация“ в Европейския колеж по икономика и управление – Пловдив, а магистърската си степен по специалността „Корпоротивно управление“ защитава в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Допълнително специализира в Института по публична администрация „Подобряване на вътрешните процеси в администрацията чрез е-управление“.